ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα η Vodafone

19:15 - 01 Μαρ 2012 | Επιχειρήσεις
Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, παρά τα προβλήματα που έχει και τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνάει, δίνει η Vodafone, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Vodafone, Βιττόριο Κολάο, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας.
«Η Vodafone δεν επηρεάζεται από την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να επενδύει στη χώρα, να στηρίζει την ελληνική οικονομία και να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους συνδρομητές προς όφελος των πελατών, εργαζομένων και συνεργατών της», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσκεψη του κ. Κολάο ήρθε μετά την πραγματοποίηση μιας από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα, ύψους 168,5 εκατ. ευρώ για την ανανέωση και επέκταση της άδειας χρήσης φάσματος συχνοτήτων κινητής επικοινωνίας, με στόχο τη διαρκή τεχνολογική εξέλιξη του δικτύου της και μελλοντικά των νέων καινοτόμων υπηρεσιών LTE (Το πρότυπο LTE, επιτρέπει τη μεταγωγή πακέτων πληροφοριών και θεωρείται ο προπομπός των δικτύων τέταρτης γενιάς). Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο την τελευταία τριετία, η Vodafone έχει πραγματοποιήσει συνολικές επενδύσεις σε έργα υποδομής δικτύου, που ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ.

Επιπρόσθετα, η Vodafone θα λανσάρει μια εφαρμογή για smartphones (έξυπνα κινητά), η οποία θα προωθεί την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Η δωρεάν εφαρμογή, η οποία θα διαθέτει ειδικές προσφορές και τουριστικές πληροφορίες ξεχωριστά για κάθε τόπο, θα προωθηθεί επιλεκτικά στη διεθνή συνδρομητική βάση της Vodafone.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.