ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλλιμάνης AE: Διάκριση από την ICAP

15:34 - 07 Μαρ 2012 | Επιχειρήσεις
Στην κοινότητα των «Strongest Companies in Greece» εντάχθηκε η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ, μητρική εταιρία του Ομίλου ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, ύστερα από αξιολόγηση της ICAP Group, επιβεβαιώνοντας την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα της επιχείρησης.

Η συγκεκριμένη διάκριση απονέμεται σε επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group, η οποία αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως δυνατότητα ένταξης στην Κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

«Στο γενικότερο κλίμα της οικονομικής ύφεσης, η Γ. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ αξιοποίησε την πολυετή εμπειρία της και διατήρησε την ηγετική της θέση στην αγορά των κατεψυγμένων αλιευμάτων.

Ειδικά σήμερα, που η αξιοπιστία αποτελεί ύψιστο κριτήριο για τη βιωσιμότητα αλλά και την επιτυχημένη πορεία κάθε επιχείρησης, η συγκεκριμένη διάκριση δικαιώνει τη συνεχή προσπάθεια να παραμείνουμε συνεπείς απέναντι στους προμηθευτές και τους πελάτες μας και επιβεβαιώνει την ορθή εταιρική μας στρατηγική που χαρακτηρίζεται από τη διορατικότητα, τον έγκαιρο προγραμματισμό, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και πάνω από όλα την πίστη στο ανθρωποκεντρικό όραμά μας», δηλώνει η Πρόεδρος του Ομίλου Βασιλική Καλλιμάνη.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.