ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Saxo Bank: Επεκτείνεται και στη Ν.Αφρική

12:25 - 26 Μαρ 2012 | Επιχειρήσεις
Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για επενδυτικές ευκαιρίες στη Νότιο Αφρική, η Saxo Capital Markets South Africa ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη λειτουργία της στην περιοχή.

Η ίδρυση του γραφείου αντιπροσωπείας στη Νότιο Αφρική αποτελεί στρατηγική κίνηση της Saxo Bank, στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασής της, με στόχο την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη της ηγετικής της θέσης στην παροχή διαδικτυακών επενδυτικών λύσεων. Το γραφείο θα προσφέρει στους επενδυτές, μέσω της βραβευμένης πλατφόρμας SaxoTrader, άμεση πρόσβαση σε περισσότερες από 13.000 μετοχές σε περισσότερα από 30 διεθνή χρηματιστήρια, καθώς και εξελιγμένα εργαλεία πληροφόρησης και ανάλυσης, με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου.

 

Ο Brett McLaren, Joint Country Manager της Saxo Capital Markets SA, δήλωσε: «Η Saxo Capital MarketsSA θα ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις για συναλλαγές στη Νότιο Αφρική, στο τομέα των onlineσυναλλαγών πολλαπλών στοιχείων ενεργητικού, δεδομένου ότι οι επενδυτές στη Νότιο Αφρική συνεχίζουν να διαφοροποιούνται ακολουθώντας την τάση της δυναμικής των αγορών της περιοχής. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν ήταν ευκολότερο για τους επενδυτές της Νοτίου Αφρικής να έχουν πρόσβαση στην παγκόσμια ρευστότητα μέσω μιας ευρείας γκάμας στοιχείων ενεργητικού και αγορών. Οι αβεβαιότητες της αγοράς τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δημιουργήσει και θετικές τάσεις σε στοιχεία ενεργητικού που δεν αφορούν τις μετοχές, συμπεριλαμβανομένου του forex και των εμπορευμάτων. Διαβλέπουμε μια τάση για τους επενδυτές της Νοτίου Αφρικής, που παραδοσιακά διαπραγματεύονται μετοχές και παραστατικά απόκτησης μετοχών (warrants) και κινούνται προς τις επενδύσεις πολλαπλών στοιχείων. Η λειτουργία της Saxo Capital Markets στη Νότιο Αφρική συμβαδίζει με τη στρατηγική της πορεία στην περιοχή και σκοπεύουμε να προσθέσουμε πόρους καθώς αναπτύσσεται η επιχείρηση».

 

Η βραβευμένη online πλατφόρμα συναλλαγών, η SaxoTrader, είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις διάφορες ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου χρηματοοικονομικού επενδυτή και μεσίτη – είτε είναι έμπειρος ή νέος στις αγορές. Η πρόσφατη χαλάρωση του συναλλαγματικού ελέγχου στη Νότιο Αφρική ήδη έχει συμβάλλει στο να στραφούν οι επενδυτές στις διεθνείς αγορές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.