ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ ο Αλ. Μωραϊτάκης

19:31 - 18 Απρ 2012 | Επιχειρήσεις
Από τη θέση του προέδρου του ΣΜΕΧΑ, όπου παρέμεινε σχεδόν 8 έτη, παραιτείται ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, κίνηση που συνδέεται με την απόφασή του να συμμετάσχει στις προσεχείς εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου ενώπιον του Δ.Σ. της 24/4/2012 να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου του ΣΜΕΧΑ που υπηρέτησα από το 2004, με διακοπή ολίγων μηνών 3 θητείες προκειμένου να αποφύγω οποιαδήποτε αμφισβήτηση σε θέμα σύγκρουσης συμφερόντων και δεοντολογίας», αναφέρει ο κ. Μωραϊτάκης σε επιστολή του προς τα μέλη του Συνδέσμου.

«Θα είμαι πάντα στη διάθεση όσων θέλουν τη γνώμη μου και τη συνεισφορά μου και αν ο κόσμος με εμπιστευτεί με την ψήφο του θα προσπαθήσω να υλοποιήσω όσα δεν μπορέσαμε που μοναδικό σκοπό είχαν τη βελτίωση της αγοράς, την αύξηση του ανταγωνισμού και τη διάλυση των εμποδίων που πήγαιναν πίσω όχι μόνο το Ελληνικό Χρηματιστήριο αλλά και τη χώρα ολόκληρη», επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μωραϊτάκης θα παραμείνει πρόεδρος μέχρι τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 24ης Απριλίου 2012, ενώ θα συνεχίσει να συμμετέχει στο δ.σ. ως μέλος μέχρι τις εκλογές τουλάχιστον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.