ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

easyJet: Επεκτείνεται στην Ισπανία

22:54 - 24 Αυγ 2006 | Επιχειρήσεις
Την επέκταση των υπηρεσιών της στην Ισπανία, με την έναρξη καινούργιας βάσης από το αεροδρόμιο Μπαραχα στη Μαδρίτη, ανακοίνωσε η easyJet την Πέμπτη.

Η λειτουργία της καινούργιας βάσης θα αρχίσει στις 16 Φεβρουαρίου του 2007. Μαζί της θα ξεκινήσουν και καινούργιοι προορισμοί από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ισπανίας.Οι λεπτομέρειες για τους νέους προορισμούς και το μέγεθος των λειτουργιών της βάσης, θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.

Η easyJet άρχισε τις λειτουργίες της από το αεροδρόμιο Μπαράχα το 1998 και από τότε έχει επεκταθεί σημαντικά.Η easyJet, είναι τώρα η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους που λειτουργεί από την Ισπανική πρωτεύουσα.

Τον τελευταίο χρόνο, μετέφερε 900,000 επιβάτες από και προς την Μαδρίτη- δυο φορές πιο πολλές από το έτος 2004.

Τα τελευταία 10 χρόνια η Ισπανία αποτελεί μια πολύ σημαντική αγορά για την easyJet. Παρά το γεγονός ότι η Μαδρίτη είναι μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης, οι εταιρίες χαμηλού κόστους δεν έχουν αναπτυχ8εί στον βαθμό που έχουν πράξει σε αντίστοιχες πρωτεύουσες.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η καινούργια αεροπορική βάση της easyJet, θα καταστήσει τη Μαδρίτη πιο προσιτή για τους διεθνείς επισκέπτες και θα προσφέρει στους Ισπανούς καταναλωτές το μοναδικό πακέτο χαμηλού κόστος μαζί με φροντίδα και ευκολία για τον καταναλωτή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.