ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλέν Στρουμπ: Δεν φεύγει η C.A. από την Εμπορική

14:31 - 15 Ιουν 2012 | Επιχειρήσεις
"Πιστεύω πολύ στις παραγωγικές δυνάμεις αυτής της χώρας", δηλώνει κατηγορηματικά σε συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ ο Αλέν Στρούμπ (Alain Strub), αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Crédit Agricole, του μεγαλύτερου Γαλλικού τραπεζικού ομίλου.

Στο ερώτημα εάν στους στόχους της Crédit Agricole βρίσκεται η αποδέσμευση από την επένδυσή της στην Ελλάδα αναφέρει ότι "πριν λίγες εβδομάδες, η Ανώτατη Διοίκηση του Ομίλου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Credit Agricole, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι το σενάριο που εμείς προκρίνουμε. Ως εκ τούτου δεν προκρίνουμε ούτε το σενάριο της εξόδου της Credit Agricole από την Εμπορική".

 

Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία του τραπεζικού συστήματος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "είναι προφανές ότι η ελληνική οικονομία διέρχεται μία ιδιαίτερα ασταθή περίοδο, που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε μεταβολές στη δομή του τραπεζικού συστήματος της χώρας".

Τελευταία τροποποίηση στις 14:35 - 15 Ιουν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.