ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα εθελουσίας στη Wind για 170 εργαζομένους της εταιρίας

17:46 - 25 Ιουν 2012 | Επιχειρήσεις
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε την Δευτέρα στο προσωπικό της η Wind, σε μία προσπάθεια μείωσης του κόστους λειτουργίας και βελτίωσης του οργανογράμματός της.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται στις 29 Ιουνίου και χαρακτηρίζεται από την εταιρία ως «Μικρής Κλίμακας», είναι εθελοντική και απευθύνεται σε 170 άτομα -από τα συνολικά 1270- που απασχολεί η τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση.

«Το Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να αναπροσαρμόζει την επιχειρησιακή της λειτουργία στα δεδομένα και τις εξελίξεις της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών ώστε να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της και να διασφαλίσει την μακροπρόθεσμη ευημερία της παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η εθελουσία αφορά «συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων στα τμήματα Οικονομικό, Τεχνικό, Πληροφορικής και επιμέρους τμήματα Διοικητικών Λειτουργιών που έχουν συμπληρώσει κατά μέσο όρο 12 συναπτά έτη εργασίας στην εταιρεία», όπως σημειώνεται.

«Το Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου προβλέπει ποσό αντίστοιχο με τη νόμιμη αποζημίωση ανάλογα με τα έτη εργασίας καθώς και εφάπαξ καταβολή από 10 έως και 20 επιπλέον μισθούς, κάλυψη ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για όλα τα μέλη της οικογένειας του για περίοδο ενός έτους, ενώ σε όσους εργαζόμενους συμμετέχουν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της εταιρείας θα αποδοθεί το 100% των συσσωρευμένων εργοδοτικών εισφορών (δικαίωμα που κανονικά θεμελιώνεται μετά από 15 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα)» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Wind.
Επίσης, οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν για ένα χρόνο δωρεάν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και Internet από τη WIND.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.