ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intracom Defense Electronics: Αύξηση εξαγωγών

16:44 - 09 Ιουλ 2012 | Επιχειρήσεις
Αύξηση εξαγωγών και πωλήσεων παρουσίασε το 2011 η Intracom Defense Electronics. Συγκεκριμένα οι εξαγωγές έφθασαν στο 98% του κύκλου εργασιών, αυξημένες κατά 34% σε σχέση με το 2010, ενώ αντίστοιχα οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 8%.

Παράλληλα, την τελευταία πενταετία η Intracom Defense Electronics υλοποίησε σε εγχώριες βιομηχανίες υποκατασκευαστικό έργο πάνω από 23% του κύκλου εργασιών της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική οικονομία και συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της ανεργίας.

 

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της η Intracom Defense Electronics υπέγραψε πρόσφατα δύο νέες συμβάσεις, με τις οποίες επεκτείνει τη συνεργασία της στο πρόγραμμα του πυραύλου επιφανείας-αέρος ESSM του NATO (Evolved SeaSparrow Missile). Η πρώτη είναι με την RAYTHEON Missile Systems των ΗΠΑ, ύψους $3,2 εκ., και η δεύτερη με τη RAM-System της Γερμανίας ύψους €1,8 εκ. Οι συμφωνίες αφορούν την παραγωγή ηλεκτρονικών υποσυστημάτων της μονάδας καθοδήγησης του ESSM και θα υλοποιηθούν σταδιακά μέχρι το Δεκέμβριο του 2013.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.