ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Forthnet: Στις 23/8 η επαναληπτική γ.σ. - Δεν αποκλείει να μπουν νέοι μέτοχοι στην αύξηση κεφαλαίου

00:14 - 03 Αυγ 2012 | Επιχειρήσεις
Forthnet: Στις 23/8 η επαναληπτική γ.σ. - Δεν αποκλείει να μπουν νέοι μέτοχοι στην αύξηση κεφαλαίου
Σήμερα η καθοριστική γενική συνέλευση για την αύξηση κεφαλαίου 30,2 εκατ. ευρώ.

 

Νέους μετόχους ακόμα και μέσα από τη διαδικασία της αύξησης κεφαλαίου αναμένει η Forthnet. Σήμερα πραγματοποιείται η γενική συνέλευση των μετόχων η οποία θα κληθεί να εγκρίνει αύξηση κεφαλαίου ύψους 30,2 εκατ. ευρώ. Χθες έγινε γνωστό ότι η Forthnet βρίσκεται σε μη αποκλειστικές συζητήσεις με εταιρείες του κλάδου, με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας ενδεχόμενης ενοποίησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, επιβεβαίωσε χθες -και επίσημα- η Forthnet.

 

Η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν θέλησε να προεξοφλήσει ούτε την κατάληξή τους, ούτε το χρονοδιάγραμμα, ούτε φυσικά και τα αναμενόμενα οφέλη από την ενδεχόμενη υλοποίηση μιας στρατηγικής συνεργασίας. Τονίζει δε σε ανακοίνωσή της προς το ΧΑ ότι οποιαδήποτε απόφαση για τη διενέργεια συναλλαγών επί μετοχών της Forthnet ή επί χρηματοπιστωτικών μέσων με υποκείμενη αξία μετοχές της Forthnet θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη και τις υφιστάμενες αβεβαιότητες και συναφείς κινδύνους.

 

Ο όμιλος της Forthnet ειναι "κοινό μυστικό" οτι διενεργεί επαφές τόσο με τη Wind Ελλάς όσο και με την hellas online, οι οποίες, επί του παρόντος, δεν έχουν κάποιο απτό αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:16 - 03 Αυγ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.