ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα οργανωτική δομή στην Τράπεζα Κύπρου

19:54 - 06 Αυγ 2012 | Επιχειρήσεις
Νέα οργανωτική δομή υιοθέτησε το συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, μετά το διορισμό τού Γιάννη Κυπρή ως διευθύνοντα συμβούλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της νέας δομής είναι η πιο αποτελεσματική διεύθυνση του συγκροτήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου.

Βασική αρχή της νέας δομής είναι όπως όλοι οι ανώτεροι γενικοί διευθυντές και οι γενικοί διευθυντές αναφέρονται απευθείας στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κυπρή, για να υπάρχει αμεσότητα επικοινωνίας και για να τους παρέχεται η υποστήριξη και η στρατηγική κατεύθυνση που χρειάζεται το συγκρότημα.

Εξαίρεση αποτελούν ο γενικός διευθυντής Τράπεζας Κύπρου Ελλάδας, Γ. Σειραδάκης, καθώς και οι Διευθύνσεις Ρωσίας, Ουκρανίας και Ρουμανίας, που θα αναφέρονται στον πρώτο αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Γ. Πεχλιβανίδη.

Ο γενικός διευθυντής Τράπεζας Κύπρου Ελλάδας, Γ. Σειραδάκης θα έχει υπό την ευθύνη του τις εργασίες της Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 31 Μαρτίου 2012, το σύνολο περιουσιακών στοιχείων του Συγκροτήματος ανερχόταν σε 38,66 δισ. ευρώ και τα Ίδια Κεφάλαιά του σε 2,85 δισ. ευρώ. Οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.