ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βλέπει city η Coca Cola και εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου - Πάνω από 3,8% ανεβαίνει η μετοχή

12:33 - 17 Σεπ 2012 | Επιχειρήσεις
Η Coca-Cola Hellenic εξετάζει το ενδεχόμενο κύριας εισαγωγής στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, είπε το Σαββατοκύριακο το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sky χωρίς να αναφέρει πηγές.

Η εταιρία δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα, παραπέμποντας σε παλιότερες δηλώσεις της ότι επιδιώκει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα χρηματιστήρια όπου ήδη διαπραγματεύονται οι μετοχές της.
Η CCH, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία σε όρους κεφαλαιοποίησης, έχει ήδη μία ως επί το πλείστον ανενεργή εισαγωγή στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

 


Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Λόης είχε δηλώσει στο Reuters τον Αύγουστο ότι η εταιρία εξετάζει τρόπους για να εκμεταλλευτεί περισσότερο αυτές τις δύο εισαγωγές.

 


Επανερχόμενη στο θέμα τη Δευτέρα μετά το δημοσίευμα του Sky, η CCH δήλωσε σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο:
 "Σε απάντηση πρόσφατων δημοσιευμάτων σε μέσα ενημέρωσης, η Coca-Cola Hellenic ανακοινώνει ότι, όπως έχει πρόσφατα δηλώσει, εξετάζει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματιστηρίων στα οποία είναι εισηγμένες οι μετοχές της... η σχετική προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική κατάληξη".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.