ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιntralot: Ανάκληση αδειών στοιχηματισμού θυγατρικής

09:47 - 25 Σεπ 2012 | Επιχειρήσεις
Αντιδράσεις από την Totolotek

Το υπουργείο Οικονομικών της Πολωνίας, ο αρμόδιος οργανισμός για τα τυχερά παιχνίδια στη χώρα, αποφάσισε να ανακαλέσει τις άδειες διεξαγωγής στοιχήματος της Totolotek, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η θυγατρική της Intralot.

 

Η ανάκληση αυτή έγινε με βάση μία απόφαση, την οποία η Totolotek θεωρεί νομικά αβάσιμη, σύμφωνα με την οποία τμήμα του προγράμματος επιβράβευσης πελατών της (με την επωνυμία "e-promocja"), που βασιζόταν σε διαδικτυακές εφαρμογές, προσομοίαζε με λειτουργία διαδικτυακού στοιχήματος, η οποία δεν επιτρεπόταν τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά επετράπη βάση νόμου από τον Ιανουάριο του 2012.

 

«Στα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Πολωνική αγορά, η Totolotek λειτουργούσε πάντοτε σύμφωνα με το νόμο και τις διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών. Η εταιρεία και οι νομικοί σύμβουλοί της θεωρούν ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών ήταν σύμφωνο με τον Πολωνικό Νόμο και τις καλύτερες εταιρικές πρακτικές που εφαρμόζονται διεθνώς», αναφέρει η Totolotek σε ανακοίνωσή της.

 

Προειδοποιεί δε πως «στην κατεύθυνση αυτή και προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων μερών, η Totolotek θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα λάβει όλα τα μέτρα ώστε να προστατεύσει τα δικαιώματά της και να επιτραπεί η αποκατάσταση της λειτουργίας της».

 

Σημειώνεται ότι η Totolotek συνεισφέρει περίπου 1% στα συνολικά κέρδη (Ebitda) του Ομίλου Intralot και προς το παρόν στο δίκτυο των σημείων πώλησης της θα συνεχίσουν να πωλούνται τα υπόλοιπα προϊόντα και οι υπηρεσίες της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.