ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intracom Defense Electronics: Συμμετείχε σε συνέδριο γιατα Leopards

14:15 - 25 Σεπ 2012 | Επιχειρήσεις
Η Intracom Defense Electronics συμμετείχε στο συνέδριο των Κρατών-Χρηστών Αρμάτων Μάχης Leopard, μετά από πρόσκληση του Γενικού Επιτελείου Στρατού που φιλοξένησε το συνέδριο στην Αθήνα.

Το συνέδριο διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα δεκαεπτά (17) Κράτη-Χρήστες και στοχεύει στην ανάπτυξη της μαχητικής ισχύος, στην αντιμετώπιση θεμάτων Διοικητικής Μέριμνας καθώς και αναβαθμίσεων των εμπλεκόμενων τεχνολογιών για άρματα μάχης τύπου Leopard.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η Intracom Defense Electronics παρουσίασε στο διεθνές ακροατήριο τα τεχνολογίας αιχμής συστήματά της Δικτυοκεντρικών Ευρυζωνικών Επικοινωνιών που προσφέρουν επικοινωνία δεδομένων και εικόνας σε πραγματικό χρόνο, προσδίδοντας ένα πολλαπλασιαστή ισχύος σε σύγχρονα οχήματα μάχης.

 

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα, προσπερνούν επιτυχώς τις αδυναμίες της μέχρι τώρα χρήσης των συμβατικών Σταθμών Ασυρμάτων, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την δικτύωση και αποτελεσματικότερη επιχειρησιακή εκμετάλλευση των πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείρισης Μάχης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.