ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1η Έκθεση "Patras I.Q." - Patras Innovation Quest από το Επιμελητήριο Αχαΐας

17:19 - 06 Δεκ 2012 | Επιχειρήσεις
Το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Γραφείο Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Πατρών συνδιοργανώνουν την 1η Έκθεση "Patras I.Q." (Patras Innovation Quest), που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Αγοράς Αργύρη στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή έκθεση κατά τη διάρκεια της οποίας πάνω από 100 ερευνητές και ερευνητικές ομάδες από τo Πανεπιστήμιό της Πάτρας, θα παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο, στοχεύοντας στην συνεργασία με την επιχειρηματική κοινότητα, ανοίγοντας νέους δρόμους και δίνοντας νέες προοπτικές. Παράλληλα θα παρουσιασθούν 31 καινοτόμες ιδέες με στόχο την παραγωγική και επιχειρηματική αξιοποίηση.

 

Σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Πανεπιστήμιο Πατρών χτίζουν γέφυρες συνεργασίας με όσους μπορούν να συμβάλλουν στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη και προοπτική του τόπου μας.

 

Πληροφορίες για τις Θεματικές ενότητες και τους ερευνητές με της έρευνες που θα μας παρουσιάσουν μπορεί κανείς να αντλήσει από την ιστοσελίδα www.patrasiq.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 17:53 - 06 Δεκ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.