ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον αέρα το Ράλι Ακρόπολις - Στη δίνη των οικονομικών χρεών η ΕΛΠΑ

12:01 - 05 Απρ 2013 | Επιχειρήσεις
Στον αέρα το Ράλι Ακρόπολις - Στη δίνη των οικονομικών χρεών η ΕΛΠΑ
Έντονη ανησυχία έχει πυροδοτήσει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αλλά και στους κύκλους των αυτοκινητιστών η κλιμακούμενη φημολογία των τελευταίων ωρών ότι η ΕΛΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία και το οριστικό λουκέτο.
 
Φυσικά αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, ο κίνδυνος για τους συνδρομητές της εταιρείας είναι άμεσος ενώ στον αέρα βρίσκεται πλέον, και το διάσημο Ράλι Ακρόπολις.
 
Οι πληροφορίες φέρουν την εταιρεία να οφείλει τεράστια ποσά στο Δημόσιο αλλά και σε τρίτους, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, φέρεται να είπε πως η ιστορική ΕΛΠΑ οδεύει προς την παύση της λειτουργίας της.
 
Ένα ακόμη τεράστιο ζήτημα το οποίο έχει εγείρεται είναι και το μέλλον των 1.000 εργαζομένων, οι οποίοι φοβούνται μήπως μείνουν  χωρίς δουλειά.
 
Πάντως για το Ράλι Ακρόπολις που είναι διεθνούς φήμης έχει ήδη πέσει στο τραπέζι η πρόταση, η διεξαγωγή του να περάσει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Εκπρόσωποι της ΓΓΑ, μάλιστα, θα έρθουν σε επαφή και με τις Ομοσπονδίες άλλων χωρών, προκειμένου να υπάρξει αναγνώριση από τη FIA.
 
Το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του ΔΣ της εταιρείας -παρουσία περίπου 25 ατόμων-, ειπώθηκαν πάρα πολλά τόσο από τα μέλη όσο και από τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ, Γιώργο Γκουρτσούλη. 
 
Μεταξύ άλλων ακούστηκε η εκτίμηση ότι "η ΕΛΠΑ έχει πλέον ημερομηνία λήξης". Βεβαίως επισήμως από την πλευρά τη Διοίκησης επισημαίνεται ότ η εταιρεία όχι μόνο δεν κλείνει αλλά συνεχίζει με οργανωμένο σχέδιο και αναδιάρθρωση όλων των δραστηριοτήτων της.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:17 - 05 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.