ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβουλές προς επιχειρηματίες από τον πάγκο του προπονητή

09:40 - 22 Απρ 2013 | Επιχειρήσεις
«Μαζί κάθε ένας πετυχαίνει περισσότερα». Αυτό είναι το θέμα του συνεδρίου «1st Coach a Winning Team Conference» που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου 2013, στο Συνεδριακό Χώρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Εκεί θα αναλυθεί με ποιους τρόπους, ακόμη και σε περιόδους έντονης αστάθειας και αλλαγών, οι ομάδες μπορούν να κερδίζουν και να διαπρέπουν.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν θέματα διαχείρισης ομάδων σε εταιρικό περιβάλλον, με αντίστοιχα επιτυχημένα μοντέλα από τον αθλητικό χώρο και να διαπιστώσουν ότι ο δρόμος προς την κορυφή είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολος, όμως έχει κοινά βήματα.

 

Τα θέματα του συνεδρίου θα καλύψουν κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Μεταξύ των εισηγητών είναι: οι προπονητές μπάσκετ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, ο διεθνούς φήμης trainer Τόμας Κρόνμπεργκ, ο ιδρυτής της Coco-Mat και «Πολίτης του Κόσμου» Παύλος Ευμορφίδης, και στελέχη πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων όπως ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. Αλ. Φουρλής, η επικεφαλής της Επιχειρησιακής Μονάδας Ophthalmology & Critical Care της Novartis Hellas κα Μ. Ψαχά και ο επικεφαλής των Agencies και του YouTube της GOOGLE για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Ηλίας Σούσης.

 

Η διοργάνωση του συνεδρίου γίνεται από την εταιρεία Pick 'n Roll που δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Στρατηγικής, Marketing και Πωλήσεων, καθώς στη διοργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων και προωθητικών ενεργειών προβολής και πωλήσεων. Περισσότερες πληροφορίες στοwww.teamconference.gr.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.