ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η SALFO & Associates SA στις αγορές της Μέσης Ανατολής

10:45 - 18 Ιουν 2013 | Επιχειρήσεις
Η SALFO & AssociatesSA, μια από της πρώτες ελληνικές εταιρείες Συμβούλων Τεχνικών Έργων που δραστηριοποιείται στις χώρες της Μέσης Ανατολής από το 2007, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της στην περιοχή με δύο πρόσφατες επιτυχίες που αφορούν στην ανάληψη δύο νέων έργων.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο έργο αφορά στην Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου στο Υπουργείο Μεταφορών του Άμπου Ντάμπι (Department of Transport) για την εκπόνηση των κυκλοφοριακών μελετών και των μελετών έργων, καθώς και για την επίβλεψη κατασκευής των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων άμεσης προτεραιότητας για την βελτίωση της προσπέλασης, της κυκλοφοριακής ικανότητας και της ασφάλειας του υφιστάμενου οδικού δικτύου του Άμπου Ντάμπι. Στο πλαίσιο των εργασιών ενδεικτικά περιλαμβάνονται η διαπλάτυνση οδών, η κατασκευή νέων κυκλικών κόμβων, ισόπεδων και ανισόπεδων κόμβων και χώρων στάθμευσης, η βελτιστοποίηση της σηματοδότησης και σήμανσης και η βελτίωση του δικτύου απορροής ομβρίων. Για την αρτιότερη εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς την Υπηρεσία του Άμπου Ντάμπι, η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Ελληνική Εταιρεία Παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών Μελετητού, Μηχανικού, και Διοίκησης Έργου «RACE Consulting LP» (www.race.com.gr), η οποία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό μεγάλων συγκοινωνιακών έργων υποδομής.

Παράλληλα, το δεύτερο έργο αφορά στην αναθεώρηση και βελτιστοποίηση των μελετών της Υπηρεσίας Ανάπτυξης του Ριάντ στη Σαουδική Αραβία (Arriyadh Development Authority) για το σχεδιασμό του νέου συγκοινωνιακού δικτύου λεωφορείων ταχείας κυκλοφορίας της πρωτεύουσας, της οποίας ο πληθυσμός ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια κατοίκους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.