ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αραβικές «σειρήνες» για την FOCUS ON

00:01 - 11 Σεπ 2013 | Επιχειρήσεις
Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από επενδυτικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας για την ανάληψη Master Franchise της FOCUS-ON GROUP.

Το ξένο fund έχει έρθει σε επαφή με την εταιρεία εκδηλώνοντας τις προθέσεις του. Επενδυτικό σχήμα βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου FOCUS-ON – όπου τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος κος Νικόλαος Ζιάκας – και συζητήθηκαν διεξοδικά οι όροι και οι προϋποθέσεις μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

 

Η FOCUS-ON GROUP παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες της χώρας, ως ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες internet marketing, επιδιώκοντας την ουσιαστική και αποδοτικότερη επαγγελματική προβολή επιχειρήσεων στο διαδίκτυο και συνεχίζει την αναπτυξιακή της πολιτική σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτόμες επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά, διεκδικώντας επάξια και με αντικειμενικά ορθά κριτήρια την πρωτιά στη δυναμική ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω δικαιόχρησης (franchise). Προσφέρει την πλέον ασφαλή πρόταση της επένδυσης στο μοναδικά αναμφισβήτητο κερδοφόρο project της τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα που ΟΛΟΙ έχουν ανάγκη και μάλιστα επιβεβαιώνοντας το Best Value For Money. (Δημιουργία μοναδικών site, social media, mobile apps, επιτυχημένες καμπάνιες στο διαδίκτυο).

 

Σήμερα το δίκτυο της FOCUS-ON αποτελείται από 14 franchisee, 2 Master franchisor σε Ελλάδα & Κύπρο και συνεργασία σε 17 χώρες. Αρκετές προτάσεις επενδυτικών funds έχουν φτάσει στα κεντρικά του ομίλου τους τελευταίους 12 μήνες τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό. Πολιτική της εταιρείας αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών της.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:17 - 11 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.