ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνής πρωτιά για το σούπερ γιοτ της Έλενας Αμβροσιάδου

11:37 - 26 Σεπ 2013 | Επιχειρήσεις
Διεθνής πρωτιά για το σούπερ γιοτ της Έλενας Αμβροσιάδου
Tο Maltese Falcon, που ανήκει στον όμιλο της Έλενας Αμβροσιάδου, δεν είναι απλώς ένα πανέμορφο γιοτ αλλά κατέκτησε και μια κορυφαία διάκριση αφού ανακηρύχθηκε νικητής ανάμεσα στα 50 καλύτερα σούπερ γιοτ που έχουν κατασκευαστεί ποτέ!

Το «Γεράκι της Μάλτας» κέρδισε την 1η θέση στην ψηφοφορία για το βραβείο «Baccarat Superyacht World Trophy» που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού Superyacht World, οι αναγνώστες του οποίου αποτελούν τον πυρήνα της βιομηχανίας των υπερπολυτελών γιοτ.

 

Η επίσημη εκδήλωση για την παρουσίαση του βραβείου θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στο Μονακό, κατά τη διάρκεια της πολύ μεγάλης έκθεσης γιοτ, Monaco Yacht Show. Το βραβείο, μάλιστα θα παραλάβει η ίδια η Έλενα Αμβροσιάδου.

 

Να υπενθυμίσουμε πως το Maltese Falcon είναι διαθέσιμο για ναύλωση στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη θάλασσα Ανταμάν, την Ασία και την Πολυνησία για το 2014 και 2015.

 

Το σκάφος προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης: από τις απλές στιγμές στο ευρύχωρο και εύκολα προσβάσιμο κατάστρωμα έως τις κινηματογραφικές βραδιές πάνω στη θάλασσα, καθώς το Maltese Falcon διαθέτει τη μεγαλύτερη πλωτή οθόνη στον κόσμο.

 

Πολυτελές με διακριτικό τρόπο και με έμφαση στη λεπτομέρεια, το γιοτ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προσφέρει τις ασύγκριτες υπηρεσίες του για έως και 12 άτομα, σε 6 διπλές καμπίνες.

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.