ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coca Cola: Αλλάζει ο τρόπος διακίνησης των προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

12:59 - 30 Σεπ 2013 | Επιχειρήσεις
Ακολουθώντας το μοντέλο που ήδη εφαρμόζει εδώ και χρόνια στην υπόλοιπη Ελλάδα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά σε αλλαγή του τρόπου διακίνησης των προϊόντων της στη Θεσσαλονίκη.

 Στο πλαίσιο αυτό, η διακίνηση των προϊόντων της εταιρείας και στη Θεσσαλονίκη θα γίνεται πλέον μέσω εξωτερικών συνεργατών (Φορτηγά Δημόσιας Χρήσης - ΔΧ), ένα μοντέλο διακίνησης που ακολουθούν ήδη πολλές εταιρείες στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον έλαβε την απόφαση αυτή μετά την υλοποίηση μελετών και αναλύσεων της αγοράς που πραγματοποιήθηκαν υπό το πρίσμα των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν και με γνώμονα πάντα τη στρατηγική της επιλογή να διατηρήσει ισχυρή και σταθερή παρουσία στην Ελλάδα.

Θέτοντας ως προτεραιότητα τη φροντίδα των ανθρώπων της, η εταιρεία έχει λάβει μέριμνα για να διασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους για τους 33 εργαζόμενους που απασχολούνται στο τμήμα διακίνησης της Θεσσαλονίκης. Η αλλαγή αυτή στον τρόπο διακίνησης των προϊόντων της, δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με σημαντική προσφορά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 42 χρόνια, θα συνεχίσει να συνεισφέρει ενεργά στην πόλη στηρίζοντας ουσιαστικά την τοπική οικονομία. Παράλληλα, σημαντική είναι και η στήριξή της στην τοπική κοινωνία, έχοντας υλοποιήσει περισσότερες από 150 δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα στην Θεσσαλονίκη μόνο τα τελευταία τρία χρόνια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.