ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο σημαντικές διακρίσεις έλαβε η Inspire Online στο διαγωνισμό Social Media Awards 2013

13:37 - 11 Οκτ 2013 | Επιχειρήσεις
Η Inspire Online, που αποτελεί το social media business unit της Valuecom και αυτό το διάστημα συμπληρώνει κάτι παραπάνω από ένα χρόνο λειτουργίας, διακρίθηκε εχθές στο θεσμό “Social Media Awards”.

Η συμμετοχή αφορούσε στην online προώθηση και προβολή του 2ου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» (www.kainotomeis.gr) που συνδιοργανώνουν Eurobank και ΣΕΒ, βραβεύτηκε στις κατηγορίες:

  • «Best Corporate Social Media Strategy – Financial Sector» με το βραβείο SILVER και
  • «Best Content Marketing in Social Media», με το βραβείο BRONZE. 

Τις διακρίσεις έφεραν η δυναμική παρουσία στα social media και η επένδυση σε ποιοτικό περιεχόμενο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Inspire Online κ. Αλέξανδρος Μάνος δήλωσε: «είμαι χαρούμενος γι αυτή τη διάκριση που έρχεται να επιβραβεύσει τον τρόπο που δουλεύουμε στην Inspire εδώ και ένα χρόνο. Για το «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς θεωρούμε ότι πετύχαμε να ‘μιλήσουμε’ ταυτόχρονα και σε πιο niche ομάδες κοινού, άμεσα ενδιαφερόμενες για θέματα έρευνας και καινοτομίας, αλλά και σε ένα ευρύτερο κοινό που αναγνωρίζει την αξία των δύο αυτών κλάδων για τη χώρα στη δεδομένη χρονική συγκυρία. Και έτσι ανοίξαμε στα κοινωνικά δίκτυα μια ουσιαστική συζήτηση για τα θέματα αυτά».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.