ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ACCESS MBA TOUR για επιχειρηματίες

08:26 - 23 Οκτ 2013 | Επιχειρήσεις
ACCESS MBA TOUR για επιχειρηματίες
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικές από τις σημαντικότερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο θα έχουν όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου MBA.

Στη διάρκεια του ACCESS MBA TOUR που πραγματοποιείται φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν προσωπικές συναντήσεις ή ομαδικά workshops με Business Schools από όλο τον κόσμο. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μάθουν όλες τις πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών και τα κριτήρια εισαγωγής, θα λάβουν καθοδήγηση για την επιλογή μεταπτυχιακού και θα διεκδικήσουν υποτροφίες.
Ενδεικτικά κάποιες από τις MBA σχολές που συμμετέχουν είναι οι: London Business School, INSEAD, Bentley University, IESE, University of Chicago Booth, IE Business School, Northwestern University Kellogg, University of Cambridge, Duke University, HEC Paris, ESADE Business School, Manchester Business School, SDA Bocconi, Hult International Business School, IHU, European University, Strathclyde, Vlerick Business School, ALBA, AUEB κ.α.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πάνω από τρία χρόνια προϋπηρεσία.

Πατήστε ΕΔΩ για να εγγραφείτε.

 

Πληροφορίες:
ACCESS MBA TOUR
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013
16:00-21:30
Royal Olympic Hotel
Αθαν. Διάκου 28-34
Σταθμός του μετρό: Ακρόπολη

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.