ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυνακείο Ένδυμα: Συνεργασία για την ανάπτυξη της Femmina

01:01 - 11 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Γυνακείο Ένδυμα: Συνεργασία για την ανάπτυξη της Femmina
Σε συνένωση δυνάμεων, με σκοπό την υποστήριξη και την ανάπτυξη της έκθεσης Femmina, της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης γυναικείου ενδύματος στην Ελλάδα, προχωρούν ο όμιλος Rota - Fashion News κι οι Σύνδεσμοι Ένδυσης ΣΕΠΕΕ και ΣΚΕΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ένδυσης Ελλάδος, η Rota αποτελεί τον μεγαλύτερο εκθεσιακό οργανισμό στην Ελλάδα κι από το 2011 έχει αναλάβει να οργανώνει την έκθεση Femmina.

 

Στόχος της συνεργασίας των ΣΕΠΕΕ-ΣΚΕΕ με την Rota - Fashion News είναι η ανάπτυξη της έκθεσης Femmina και του εκθεσιακού θεσμού, μέσα στα πλαίσια των πρόσφατων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική αγορά , καθώς και η καθιέρωση της έκθεσης ως του σημαντικότερου εμπορικού  γεγονότος για τον κλάδο.

 

Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Ιανουαρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, παράλληλα με την έκθεση υποδήματος και την έκθεση μπιζού και αξεσουάρ μόδας.

 

Η έκθεση αφορά το καλοκαίρι του 2014, για κάθε κατηγορία γυναικείου ενδύματος (casual, prêt a porter, sportswear, δερμάτινων κ.λπ.) καθώς επίσης και εσωρούχων και αξεσουάρ και αναμένεται να την επισκεφτούν περισσότερα από 4.000 καταστήματα απ' όλη την Ελλάδα, δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος για την συγκεκριμένη σεζόν, ιδιαίτερα από τους εμπόρους της νησιωτικής Ελλάδας.

 

Όσοι εκθέτες επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα να διοργανώσουν επιδείξεις μόδας (catwalk) σε ειδική τιμή, κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:21 - 10 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.