ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωδώνη: Προσλαμβάνει στελέχη-καθυστερεί να πληρώσει κτηνοτρόφους

01:01 - 12 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Δωδώνη: Προσλαμβάνει στελέχη-καθυστερεί να πληρώσει κτηνοτρόφους
Από την μία προσλαβάνει έμπειρα στελέχη της αγοράς και από την άλλή πληρώνει με χρονοκαθυστέρηση τους κτηνοτρόφους που την προμηθεύουν με πρώτη ύλη (πρόβειο γάλα). Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, με την διοίκηση να προσπαθεί να παρουσιάσει μια ωραιοποιημένη κατάσταση για τα ενδότερα της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία ανακοίνωσή της "η εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα προσλήψεων ώστε να  ενισχυθεί  οργανωτικά  και προχωράει στην έναρξη της Ακαδημίας ΔΩΔΩΝΗ, ένα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού".

 

Παράλληλα, έχει εντάξει στο δυναμικό της στελέχη τόσο σε νεοσύστατες θέσεις στους τομείς των οικονομικών τμημάτων καθώς και του τμήματος πληροφοριακών συστημάτων, όσο και σε κενές θέσεις όπως ο τομέας της διαχείρισης της παραγωγής.

 

Πιο συγκεκριμένα, τη Διεύθυνση Παραγωγής ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Νέσσερης, ο οποίος διαθέτει 15ετή εμπειρία στην  παραγωγή φέτας, εργαζόμενος στην εταιρεία ΦΑΓΕ και τη ΜΙΝΕΡΒΑ, ενώ στο βιογραφικό του συγκαταλέγεται η δημιουργία σειράς καινοτόμων προϊόντων.

 

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ανέλαβε τον τομέα λειτουργίας λογιστικού κόστους, διαθέτοντας σημαντική εργασιακή εμπειρία, με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως η ΤΙΤΑΝ και η ΜΕΒΓΑΛ.

 

Σημαντική στήριξη στους εργαζομένους της εταιρείας αποτελεί και η νέα πρωτοβουλία "Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ", που στόχο έχει την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, προκειμένου να βελτιωθούν οι δεξιότητες και οι γνώσεις τους, μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις στους τομείς εργασίας τους".

 

Ωστόσο από την άλλη, πληροφορίες λένε ότι οι σχέσεις της εταιρείας με τους κτηνοτρόφους δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς μόλις προ ημερών πληρώθηκαν το μισό-υπόλοιπο- του Μαίου καθώς και τον Ιούνιο.

 

Την ίδια στιγμή πληροφορίες λένε ότι έχουν σημαντικές αντιρρήσεις ως προς τους διοικητικούς χειρισμούς τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών τειχών, που αντί να προάγουν την εταιρεία, φρενάρουν την ανάπτυξή της.

 

Να σημειώσουμε ότι η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από την ΑΤΕ και τις Ενώσεις Αγροτικών συνεταιρισμών της Ηπείρου.

 

Από το Νοέμβριο του 2012 και μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πρώην Α.Τ.Ε. μεταβιβάστηκε στην Strategic Initiatives, η οποία είναι διεθνής επενδυτική εταιρία. Η εταιρεία έχει έδρα τα Ιωάννινα και παράγει γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα με γάλα που συλλέγεται από περίπου 6.500 παραγωγούς–κτηνοτρόφους αποκλειστικά από την περιοχή της Ηπείρου. Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται σε 35 χώρες του κόσμου.

 

Η ΔΩΔΩΝΗ είναι η κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή φέτας στην Ελλάδα και η φημισμένη φέτα της παράγεται από 100% γάλα που προμηθεύεται και επεξεργάζεται, καθημερινά, από τους τοπικούς παραγωγούς της Ηπείρου. Διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, με 80 ξεχωριστά προϊόντα.

 

Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, όπως η πασίγνωστη φέτα, το φρέσκο γάλα, το γιαούρτι, τα σκληρά αγελαδινά τυριά, το γαλοτύρι, το βούτυρο κ.ά. περιλαμβάνονται στην ευρεία γκάμα φρέσκων προϊόντων της εταιρείας.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:56 - 11 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.