ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nestle: 500 νέες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη εντός τριετίας

13:43 - 15 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Nestle: 500 νέες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη εντός τριετίας
Με ανακοίνωση του από την Αθήνα, ο επικεφαλής Ευρώπης της Nestle, L. Freixe, δήλωσε πως η εταιρεία προχωρά στη δημιουργία 20.000 θέσεων απασχόλησης και μαθητείας για νέους έως 30 ετών στην Ευρώπη στα επόμενα τρία έτη.

Η πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία της Nestle για την απασχόληση αφορά και την χώρα μας και προβλέπει την δημιουργία  500 θέσεων απασχόλησης και μαθητείας. Από τις 500 υπολογίζεται ότι 250 θα αφορούν μόνιμες θέσεις απασχόλησης με μισθό τουλάχιστον το βασικό. Oι υπόλοιπες θα αφορούν μαθητεία και πρακτική άσκηση και θα αμείβονται με το 60% του βασικού μισθού.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της εταιρίας ανέφερε πως «καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε στην Ευρώπη πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους νέους να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους ώστε να αυξήσουν την πιθανότητα να προσληφθούν, ανεξάρτητα από το μορφωτικό τους επίπεδο».

 

Ο ίδιος ανέφερε ότι αυτή η πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα σε διεθνές επίπεδο βασίζεται «στη διαρκή δέσμευση της εταιρίας να επενδύει στην Ευρώπη σε όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:27 - 15 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.