ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cosmos Club: "Παντρεύει" το internet με το γρήγορο φαγητό και στοχεύει σε 5.000 νέες θέσεις εργασίας

01:01 - 26 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Cosmos Club: "Παντρεύει" το internet με το γρήγορο φαγητό και στοχεύει σε 5.000 νέες θέσεις εργασίας
Επένδυση στην ελληνική αγορά με 600 νέα καταστήματα, που θα συνδυάζουν το γρήγορο φαγητό με το διαδίκτυο, που θα δημιουργήσουν έως και 5.000 νέες θέσεις εργασίας εντός του 2014, αποφάσισε να πραγματοποιήσει η εταιρία Cosmos Club. Τα καταστήματα με την επωνυμία Capital, θα ανοίξουν σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να αποτελέσουν ένα καινούργιο σημείο πρόσβασης στο Internet, αλλά και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για καφέ και γρήγορο φαγητό.

Τα 600 καταστήματα Capital θα παραμένουν ανοιχτά όλο το 24άωρο και εκτός από το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες, θα προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων μέσω της εταιρίας Unistream.

 

Το δίκτυο πρόκειται να δημιουργηθεί με τη λογική του franchise και ήδη λειτουργούν περίπου 10 καταστήματα, ενώ άλλα 80 βρίσκονται σε φάση κατασκευής.

 

Θέλοντας να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της σε ειδικές κατηγορίες του πληθυσμού, η Cosmos Club έχει αποφασίσει τη δωρεάν πρόσβαση στα καταστήματα Capital από Δευτέρα έως Παρασκευή 3-5 μμ, σε όλους τους ανέργους με κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

 

Η εταιρία Cosmos Club δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβούλων επιχειρήσεων και οι δραστηριότητές της επεκτείνονται από το γενικό εμπόριο και τις οικοδομικές και κατασκευαστικές εργασίας, μέχρι την παροχή οικονομικών υπηρεσιών παντός είδους σε εμπορικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

 

Επίσης, η εταιρία έχει έμπρακτη προσφορά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:44 - 25 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.