ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η KLEEMANN στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων

14:40 - 27 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της KLEEMANN στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων “Interlift 2013” που πραγματοποιήθηκε στις 15 - 18 Οκτωβρίου στo Augsburg της Γερμανίας.

Στην έκθεση, στην οποία συμμετείχαν 512 εκθέτες από 40 χώρες, παρευρέθηκαν 18,900 επαγγελματίες του κλάδου από όλον τον κόσμο.
Για ακόμη μια φορά το περίπτερο της KLEEMANN εντυπωσίασε το κοινό της Interlift και συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών. Ιδιαίτερα σημαντικός λόγος θεωρείται το πρωτοποριακό design των προϊόντων KLEEMANN, το οποίο σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρία αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον κλάδο του ανελκυστήρα.
Με νέα μοντέλα θαλάμων, πορτών και κομβιοδόχων σχεδιασμένα από τον βιομηχανικό σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα, η KLEEMANN βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια για την παρουσία της. Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής παρουσίασε το έργο του στο VFA Forum της έκθεσης και ανέλυσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρίας με έμφαση στο σύγχρονο design.
Στα πλαίσια της έκθεσης, η εταιρία παρουσίασε ακόμη δύο νέες τεχνολογικές καινοτομίες, το “KLEEMANN Virtual Window” και το “KLEEMANN-talk2lift”.
Συγκεκριμένα, το “KLEEMANN Virtual Window” αποτελεί μια ιδιαίτερη καινοτομία στον χώρο του ανελκυστήρα, η οποία αξιοποιώντας τη δύναμη του σύγχρονου λογισμικού και την τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης δημιουργεί την αίσθηση ύπαρξης ενός εικονικού παραθύρου μέσα στον θάλαμο επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία του επιβάτη.
Εξίσου αξιόλογη καινοτομία αλλά και ιδιαίτερα σημαντική λύση για άτομα με ειδικές ανάγκες ή μειωμένης κινητικότητας αποτελεί και το “KLEEMANN-talk2lift”, ένα σύστημα το οποίο παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης ομιλίας σε κάθε θάλαμο, επιτρέποντας έτσι στους επιβάτες να ελέγχουν φωνητικά τον ανελκυστήρα προφέροντας απλά τον αριθμό ορόφου ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία (όπως το όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού, το επάγγελμα, τον τομέα κλπ.).
Με τα πρωτοποριακά προϊόντα και τις νέες λύσεις και υπηρεσίες τα οποία συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία της KLEEMANN και στη σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας του περιπτέρου της, η εταιρία απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι κατέχει επάξια ιδιαίτερα σημαντική θέση στον κλάδο των ανελκυστήρων.

Εμφάνιση Picture 09.jpg

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.