ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπρος: Ανοίγει προσεχώς τρίτο κατάστημα Public

12:02 - 28 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Κύπρος: Ανοίγει προσεχώς τρίτο κατάστημα Public
Με πίστη στις προοπτικές της Κυπριακής αγοράς, ο Όμιλος εταιριών Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, συνεχίζει απρόσκοπτα την ανάπτυξη της αλυσίδας καταστημάτων PUBLIC στην Κυπριακή αγορά υλοποιώντας το επενδυτικό πρόγραμμα επέκτασης του δικτύου τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το τρίτο κατάστημα Public στην Κύπρο πρόκειται να ανοίξει στις 21 Νοεμβρίου στο Kings Avenue Mall στην Πάφο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Olympia κ. Κώστας Καραφωτάκης δήλωσε: «Σε μια αντικειμενικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενισχύουμε την παρουσία των Public με 3ο κατάστημα στην Κύπρο παραμένοντας πιστοί στο πλάνο επενδύσεων του Ομίλου. Η συγκεκριμένη κίνηση επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στην Κυπριακή αγορά και την ανάκαμψή της. Με εχέγγυο την τεχνογνωσία μας και την ικανότητα του Ομίλου μας να αναλαμβάνει επιχειρηματικά ρίσκα, συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας πλάνου»

Με το νέο κατάστημα στο Kings Avenue Mall στην Πάφο, η δραστηριότητα των Public ενισχύεται σημαντικά συμπληρώνοντας συνολικά 3 καταστήματα στις πιο εμπορικές περιοχές της Κύπρου.

Το δίκτυο καταστημάτων Public, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2007, μέσω της 100% θυγατρικής ITC PUBLICWORLD.

Μέσα σε 6 χρόνια από την έναρξη της δραστηριοποίησης του, το Δίκτυο καταστημάτων Public αριθμεί 3 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και πλέον Πάφο, έχοντας εξελιχθεί σε ενεργό μέλος της κυπριακής κοινωνίας και οικονομίας και επενδύοντας στη δυναμική της τοπικής αγοράς.

Το τρίτο κατάστημα του Δικτύου στην περιοχή της Πάφου τοποθετεί τα Public σε ένα επιπλέον στρατηγικό σημείο δηλώνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του Ομίλου στην Κυπριακή αγορά, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:07 - 28 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.