ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύξηση πωλήσεων αλλά και ζημίες παρουσίασε η Dionic στο εννεάμηνο του έτους

17:39 - 28 Νοε 2013 | Επιχειρήσεις
Αύξηση πωλήσεων αλλά και ζημίες παρουσίασε η Dionic στο εννεάμηνο του έτους
Στο ποσό των 30 εκατ. ευρώ ανήλθε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Dionic στο εννεάμηνο του 2013, αυξημένος κατά 7%.

Τα κέρδη προ φόρων του Ομίλου (ΕΒΤ) διαμορφώθηκαν σε ζημία 1,4 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 3,7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

 

Οι ζημίες μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ανήλθαν σε 2,3 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 3,8 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

 

Τα μικτά κέρδη του ομίλου ανήλθαν σε 10,3 εκατ. ευρώ, έναντι 8,5 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

 

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) του ομίλου διαμορφώθηκαν σε 3,5 εκατ. ευρώ, έναντι 0,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

 

Τα κέρδη προ φόρων και τόκων (ΕΒΙΤ) διαμορφώθηκαν σε 1,6 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 1,1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση, σε συνδυασμό με την σημαντική πτώση της κατανάλωσης στην εγχώρια αγορά και την έλλειψη ρευστότητας, έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα αρνητικά τον κλάδο της διανομής και χονδρικού εμπορίου.

 

Παρ' όλα αυτά, βελτιωμένα σημαντικά είναι τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου Dionic, καθώς παρουσιάζει θετική καθαρή θέση 0,5 εκατ. ευρώ, σε σχέση με την 30.6.2013.

 

Η Διοίκηση του Ομίλου Dionic συνεχίζει να στηρίζει το αναπτυξιακό και επενδυτικό πλάνο, το οποίο έχει θέσει ως προτεραιότητα, ενώ παράλληλα προχωράει στην αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και λειτουργικών δομών στις εταιρείες του Ομίλου της, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και των συμμετοχών της στους τομείς του διαδικτύου, της ενέργειας, των παρεχομένων υπηρεσιών καθώς και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.