ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρατηγική συνεργασία για την Καυκάς

01:01 - 02 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Στρατηγική συνεργασία για την Καυκάς
Στρατηγική συνεργασία σύναψε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Schneider Electric με την ελληνική εταιρεία Καυκάς που ειδικεύεται στο φωτισμό. Παράλληλα η Schneider Electric παρουσιάσε την πλήρη σειρά προϊόντων της για αυτόνομα (off grid) φωτοβολταϊκά και εφεδρικά συστήματα, εγκαθιστώντας ένα νέο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας η ΚΑΥΚΑΣ, ανέλαβε τόσο τη διάθεση & τη διανομή της συγκεκριμένης προσφοράς στην ελληνική αγορά, όσο και για την παροχή υπηρεσιών μετά τη πώληση. Με τη νέα αυτή συνεργασία, η ΚΑΥΚΑΣ αναγνωρίζεται πλέον ως ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Υπηρεσιών της Schneider Electric στον κόσμο, με σκοπό την παροχή τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης και επισκευής των off grid συστημάτων.

Η βασική προσφορά συνίσταται σε μετατροπείς/φορτιστές που είναι ιδανικοί για αυτόνομα φ/β, εφεδρικά συστήματα παροχής ενέργειας και μικρές εγκαταστάσεις ηλεκτροπαραγωγής. Διατίθενται επίσης περιφερειακά προϊόντα, όπως ειδικοί προκατασκευασμένοι πίνακες AC και DC, σύστημα επιτήρησης και ελέγχου και ό,τι άλλο χρειάζεται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, η επικοινωνία από και προς το οποίο  γίνεται μέσω ενός δικτύου απλής αρχιτεκτονικής. Οι εφαρμογές είναι :

  • Οικιακά συστήματα εφεδρικής ενέργειας
  • Αυτόνομα φωτοβολταϊκά
  • Εφαρμογές κτιρίων
  • Ηλεκτροδότηση κοινοτήτων

 Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. πρωταγωνιστεί στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με πωλήσεις 82,47 εκατομμύρια ευρώ το 2012.

 

Απασχολεί 520 άτομα, συνεργάζεται με πάνω από 300 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 5.000 πελάτες σε καθημερινή βάση.

 

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των 37 καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τη Μονάδα Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων, το Τμήμα Βιομηχανικών Εφαρμογών & Κτηριακών Λύσεων και το Τμήμα Ασθενών Ρευμάτων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει oλοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:38 - 01 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.