ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κατάστημα Bερόπουλος στην Πάτρα

08:52 - 05 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Ο όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ πιστεύοντας στην αναπτυξιακή προοπτική της Δυτική Ελλάδος εγκαινίασε το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013, το νέο κατάστημά του στην Πάτρα.

Το κατάστημα, το οποίο είναι το 7ο στην Πάτρα, καλύπτει χώρο 2.500 τ.μ. και είναι από τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα καταστήματα, υψηλής αισθητικής.

 

Η κατασκευή του ακολουθεί  τα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας και βελτιστοποίησης περιβαλλοντικής απόδοσης, ενώ από τη συνολική έκταση έχουν παραχωρηθεί 2 στρέμματα για δημιουργία χώρου πρασίνου. Σημειώνεται ότι για την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος θα απασχοληθούν 50 νέοι εργαζόμενοι από την περιοχή.

 

Ο κ. Νίκος Βερόπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου Βερόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στη λειτουργία του νέου καταστήματος: «Ο τρόπος με τον οποίο έχουμε κατασκευάσει το συγκεκριμένο κατάστημα μας προσφέρει χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας, το οποίο μας παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στο να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερες προσφορές προς τους πελάτες μας».

Επίσης, επισήμανε ότι: «Το νέο μας κατάστημα Βερόπουλος στην Πάτρα είναι  πιλοτικό για εμάς, από πλευράς εμπορικής πολιτικής και σε αυτό θα εφαρμόσουμε καινοτομίες και νέες ιδέες.»

Η λειτουργία του καταστήματος της Πάτρας έρχεται ως επιβεβαίωση της δέσμευσης στην στρατηγική την οποία έχει χαράξει ο Όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ για επέκταση και εκσυγχρονισμό του δικτύου της. 

Παράλληλα με τα εγκαίνια του καταστήματος ο Όμιλος συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις τιμές του και προσφέροντας ένα πακέτο τεσσάρων προσφορών, οι οποίες λειτουργούν και  συνδυαστικά , χωρίς ειδικές συνθήκες ή κάρτες μέλους, για όλους τους πελάτες.

 

Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν σε μια λιτή τελετή όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων πολιτειακοί φορείς, προμηθευτές και συνεργάτες του Ομίλου καθώς και πελάτες που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς με ενδιαφέροντα έπαθλα προσαρμοσμένα στο κλίμα της εποχής.

 

Επιπλέον, η αλυσίδα εγκαινίασε εχθές 30 Νοεμβρίου ένα κατάστημα στη Ρόδο, με χώρο πώλησης 1.000 τ.μ. και διαθέσιμο παρκινγκ. Πρόκειται για το 236ο κατάστημα του Ομίλου.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:51 - 05 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.