ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

e-Learning Expo: Restart για τη νεανική επιχειρηματικότητα

01:01 - 06 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
e-Learning Expo: Restart για τη νεανική επιχειρηματικότητα
Την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας που δίνει έμφαση στην τεχνολογική καινοτομία, ανακοίνωσαν η έκθεση για το e-learning στην Ελλάδα και το EMEAgr.

Ειδικότερα, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί εκδήλωση για νέες ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) στο χώρο του e-learning και των εκπαιδευτικών εφαρμογών, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το εγχείρημά τους μπροστά σε ένα πάνελ επιλεγμένων κριτών από τον χώρο της εκπαίδευσης, του επιχειρείν και των επενδύσεων, και να συζητήσουν μαζί τους.

 

Για την ημέρα παρουσιάσεων προσκαλούνται νέες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του e-learning, των εκπαιδευτικών παιχνιδιών ή των υπηρεσιών μάθησης-κατάρτισης/εκμάθησης και του εκπαιδευτικού λογισμικού, να εκφράσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μέχρι τα μεσάνυχτα της 12ης Δεκεμβρίου.

 

Επίσης, στις 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί πάνελ συζήτησης με νέους επιχειρηματίες στον χώρο της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας, οι οποίοι καταφέρνουν να ξεπεράσουν διάφορες προκλήσεις -εμπόδια και να δημιουργήσουν δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις.

 

Θα συμμετάσχουν οι ιδρυτές και γενικοί διευθυντές των νεοσύστατων εταιριών e-learning. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ολλανδός πρεσβευτής στην Αθήνα, Γιαν Φερστέιχ, ο οποίος θα παρουσιάσει το περιβάλλον επιχειρηματικής δραστηριοποίησης σε Ολλανδία και Ελλάδα, την πρωτοβουλία υποστήριξης νέων επιχειρηματιών Orange Grove και τις startups στον χώρο του e-learning που φιλοξενεί το Orange Grove.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.