ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Jumbo: Συνεχίστηκε και το Νοέμβριο η θετική τάση

12:23 - 06 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Jumbo: Συνεχίστηκε και το Νοέμβριο η θετική τάση
Συνεχίστηκε και τον Νοέμβριο η θετική τάση στα οικονομικά μεγέθη της Jumbo, με τη διοίκηση να προχωρά σε προς τα πάνω αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για την τρέχουσα οικονομική χρήση.

Η θετική τάση συνεχίστηκε και το μήνα Νοέμβριο με αποτέλεσμα οι πωλήσεις του πενταμήνου να ανέλθουν πάνω από τον ετήσιο στόχο του 4%, αναφέρει η Jumbo σε ανακοίνωσή της. Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος εργασιών στο πρώτο τρίμηνο, παρά τις δυσκολίες της περιόδου, αυξήθηκε κατά 5,82%.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η επίδοση αυτή οφείλεται στην ενίσχυση των πωλήσεων των καταστημάτων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας ενώ προστέθηκαν και τα δύο πρώτα καταστήματα του Ομίλου στη Ρουμανία.

«Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων, τα μέχρι σήμερα στοιχεία των πωλήσεων αναδεικνύουν ότι οι καταναλωτές εμπιστεύονται τα Jumbo καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους», επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω θετικών ενδείξεων, η διοίκηση της Jumbo προχωρά σε προς τα πάνω αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τον Όμιλο που αφορούν την τρέχουσα οικονομική χρήση (Ιούλιος 2013- Ιούνιο 2014).

Εκτιμάται ότι οι πωλήσεις θα κυμανθούν μεταξύ 4% και 6% από 2%-4% που ήταν η αρχική εκτίμηση, ενώ τα κέρδη μετά φόρων εκτιμάται ότι θα κυμανθούν μεταξύ 80 εκατ. και 85 εκατ. ευρώ από 75 εκατ. ευρώ που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση.
 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.