ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Village επενδύουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

08:48 - 10 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Η Village ανέλαβε τη διαχείριση και εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων στις Αποθήκες 1 και Δ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης για τρία χρόνια μετά από ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό.

Όραμά της είναι να συνεισφέρει στη συνολική αναβάθμιση του χώρου και στην παροχή επιλογών διασκέδασης στο κοινό ώστε να αξιοποιηθεί η περιοχή που αποτελεί αγαπημένο μέρος επίσκεψης στην πόλη.

Η επένδυση, παρ’ όλο που γίνεται σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, συμπληρώνει την παρουσία της Village στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και θα γίνει αφορμή για περαιτέρω επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Τα Village Cinemas, μια 100% ελληνική εταιρεία και η μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογράφων στην Ελλάδα, διαθέτει 70 κινηματογραφικές αίθουσες σε τρεις πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο).

Η εταιρεία έχει στόχο να παρέχει μια συνολική εμπειρία διασκέδασης για την ελληνική οικογένεια με κύριο άξονα τον κινηματογράφο. Οι αίθουσές της διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες παρακολούθησης.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:34 - 10 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.