ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

DATA Communication: Αύξηση Κύκλου εργασιών και κερδών

10:51 - 12 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
DATA Communication: Αύξηση Κύκλου εργασιών και κερδών
Με σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κερδών ολοκληρώθηκε η τελευταία οικονομική χρήση της DataCommunicationA.E., που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, για τη χρήση 1.7.2012-30.6.2013, ο κύκλος εργασιών της DataCommunicationA.E. έκλεισε στα 4,562 εκατ. ευρώ  σημειώνοντας αύξηση11,62% σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος, ενώ το μικτό περιθώριο κέρδους αυξήθηκε σε 41,47% έναντι 37,65%. Τα κέρδη προ φόρων – τόκων – αποσβέσεων και χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 541,9χιλ. ευρώ, αυξημένα κατά 197 χιλ. ευρώπερίπου έναντι της προηγούμενης χρήσης. Παράλληλα, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας παρουσίασαν αύξηση στα 279,5 χιλ. ευρώ έναντι 40,9 χιλ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης, με τα  κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 206,5 χιλ. ευρώ έναντι 6,4 χιλ. ευρώ.

Με 27 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, από την ίδρυσή της το 1987, η DataCommunicationA.E. συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιριών πληροφορικής όσον αφορά στην ανάπτυξη και εγκατάσταση εφαρμογών τυποποιημένου λογισμικού εμπορικής  και οικονομικής  διαχείρισης καθώς και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η DataCommunication αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft όσον αφορά τις πλατφόρμες MicrosoftDynamicsNAV και CRM έχοντας  λάβει σειρά σημαντικών διακρίσεων όπως  «SmallBusinessPartneroftheYear», «ISVoftheYearFinalistCentral & EasternEurope» και «PresidentsClubMember». To InnovEraERP, εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τη DataCommunication πάνω στο Microsoft Dynamics NAV ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των ελληνικών μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, ήταν η πρώτη εφαρμογή στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που έλαβε την ανώτατη τιμητική διάκριση «CertifiedforMicrosoftDynamics».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.