ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Praktiker.gr: Διπλή διάκριση στα e-volution Awards 2014

13:40 - 12 Δεκ 2013 | Επιχειρήσεις
Δύο, ιδιαίτερα σημαντικές, διακρίσεις απέσπασε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Praktiker Hellas, www.praktiker.gr, το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογή Β-C ηλεκτρονικού εμπορίου» και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Είδη Σπιτιού», στο πλαίσιο του θεσμού e-volutionawards, του σημαντικότερου θεσμού στην Ελλάδα που αναγνωρίζει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, παρουσία επαγγελματιών του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συνεπής στη συνεχιζόμενη προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση της «e-εξυπηρέτησης» που προσφέρει, η Praktiker επενδύει στρατηγικά και δυναμικά στο online εμπόριο, ενισχύοντας, διαρκώς, την ηγετική της θέση στον κλάδο της. Με την αναβάθμιση του online shop www.praktiker.gr και χάρη στην υψηλή λειτουργικότητά του, την καινοτομία, την ταχύτητα και την πληθώρα προϊόντων, έχει γίνει ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους online καταναλωτές, με ρεκόρ επισκεψιμότητας πάνω από 1.200.000 επισκέψεις και 20.000.000 page views το μήνα. Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Εφαρμογή Β-C Ηλεκτρονικού Εμπορίου, έρχεται ως επισφράγιση της προσπάθειας αυτής.

Ταυτόχρονα, η βράβευση της Praktiker στην ειδική κατηγορία «Είδη σπιτιού», που ανέδειξε τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα με βάση  όχι μόνο τους όγκους πωλήσεων αλλά τις πρακτικές εξυπηρέτησης, την προϊοντική κάλυψη, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες στους πελάτες, τη στρατηγική προώθησης/ μάρκετινγκ και την ολοκληρωμένη στρατηγική επέκτασής τους, αποδεικνύει πως το online shop της Praktiker, www.praktiker.gr, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους καταναλωτές που θέλουν να φτιάξουν ή να ανανεώσουν το σπίτι τους αλλά και τη διάθεση τους, έξυπνα, γρήγορα, όμορφα και οικονομικά.

Κατά την παραλαβή των βραβείων η κ. Πάολα Πεσσάρη -DigitalMarketingManagerτης PraktikerHellas- δήλωσε: «Εκ μέρους της Praktiker θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για τα βραβεία «Εφαρμογή Β-C Ηλεκτρονικού Εμπορίου» και «Είδη σπιτιού» για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα βραβεία αυτά αποτελούν επιβεβαίωση των προσπαθειών όλης της ομάδας που εργάζεται καθημερινά για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού έρχεται να επιστεγάσει το πάθος για πρωτοπορία και καινοτομία, αλλά και το όραμα για την αποδοτική αξιοποίησή του διαδικτύου και των δρόμων που ανοίγει. Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους καταναλωτές μας ενισχύοντας συνεχώς τα μοναδικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.»

Εμφάνιση Κωνσταντίνος Σταματάκης- Head of Marketing Praktiker Hellas, Πάολα Πεσσάρη -Digital Marketing Manager της Praktiker Hellas.JPG

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.