ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΒ Βασιλόπουλος: "Του πουλιού το γάλα" θα διατίθεται πλέον και... on line!

01:01 - 08 Ιαν 2014 | Επιχειρήσεις
ΑΒ Βασιλόπουλος: "Του πουλιού το γάλα" θα διατίθεται πλέον και... on line!
Με κονδύλια της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ σκοπεύει να στηρίξει τις on line πωλήσεις της η λιανεμπορική αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως αποκαλύπτει, μέσω του "R", ο εκτελεστικός γενικός διευθυντής για την Ελλάδα, Λεωνίδας Βρεττάκος. Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα πρόκειται να ενεργοποιηθεί το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο, όπως ορίζει και το σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Μολονότι η συγκεκριμένη επένδυση, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Βρεττάκο δεν συμβαδίζει με τις σημερινές οικονομικές συνθήκες της χώρας,  αλλά και τις απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή, που ως επί το πλείστον τον ενδιαφέρουν οι προσφορές, η επιχείρηση κρίνει ότι είναι απαραίτητη για μία μερίδα πολιτών οι οποίοι λόγω του φόρτου των υποχρεώσεων που έχουν -ή ακόμη και για πρακτικούς λόγους- δεν προλαβαίνουν να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα, για τις ανάγκες του νοικοκυριού τους. 

 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις οn line πωλήσεις, θα υποστηρίζεται από επτά καταστήματα στην Αθήνα και από ένα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα υποδέχονται τις παραγγελίες τις οποίες και θα εξυπηρετούν.

 

Στο οn line κατάστημα θα παρουσιάζονται ανεξαιρέτως όλα τα προϊόντα και οι προσφορές, που υπάρχουν στα καταστήματα. Ο κ. Βρεττάκος πιστεύει ότι η απόσβεση της επένδυσης παράλληλα και με την εξομάλυνση της οικονομικής κατάστασης, θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι και το 2017.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

vasilopoulo070114

Τελευταία τροποποίηση στις 01:38 - 08 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.