ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η OTIS θα εξοπλίσει με ανελκυστήρες το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

11:49 - 13 Ιαν 2014 | Επιχειρήσεις
Η OTIS σε συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία «Impregilo-ΤΕΡΝΑ», ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση 31 ανελκυστήρων για το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο θα αποτελείται από Πάρκο έκτασης 170.000τμ, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (EBE) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ).

Οι ανελκυστήρες Otis Gen2® που επιλέχθηκαν για την εξυπηρέτηση των μεταφορικών αναγκών στο εσωτερικό των εγκαστάσεων, ενσωματώνουν το σύστημα εκμετάλλευσης αέργου ισχύος Regen™Drive, την τεχνολογία της Otis που συμβάλλει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης μέχρι και 75% σε σύγκριση τα συμβατικά συστήματα, επιστρέφοντας την ενέργεια που παράγεται κατά την κίνηση του ανελκυστήρα στο ηλεκτρικό δίκτυο του κτιρίου, ώστε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί από άλλες λειτουργίες.

 «Η συμμετοχή μας στο  μεγάλο αυτό έργο πνοής του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», μας τιμά και μας χαροποίει ιδιαιτέρως», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Otis Ελλάδος και Κύπρου, κ. Νάσος Μπίκας. «Λαμβάνοντας υπόψη το υψηλότατο επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών που απαιτείται για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των εγκαταστάσεων, η Otis επιβραβεύεται ακόμα μια φορά για την τεχνογνωσία και την παροχή προϊόντων ποιότητας και υψηλής ενεργειακής απόδοσης».

Το έργο της κατασκευής του Κέντρου Πολιτισμού χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2015.

Η OTIS Ελλάδος και Κύπρου είναι  μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων – διαδρόμων στον Ελληνικό Χώρο. Απασχολεί 220 άτομα μόνιμο προσωπικό, εκ των οποίων οι 140 είναι ειδικευμένοι τεχνικοί. Συντηρεί πάνω από 15.000 ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/διαδρόμους σε όλη την Ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται με Καταστήματα στην Αττική (Νέα Ιωνία, Αθήνα - Κέντρο και Νέο Κόσμο), Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κατερίνη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Κέρκυρα, Κόρινθο και Λεμεσό.

Η OTIS Elevator Company είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και συντηρητής προϊόντων μετακίνησης συμπεριλαμβανομένων των ανελκυστήρων, των κυλιόμενων κλιμάκων και των κυλιόμενων διαδρόμων. Έχει την έδρα της στο Farmington στο Connecticut και απασχολεί 60.000 υπαλλήλους, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερες από 200 χώρες και συντηρεί 1,7 εκατομμύρια ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες σε όλον τον κόσμο. Η United Technologies Corp, με την έδρα της στο Hartford του Connecticut, είναι μια εταιρεία η οποία διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες στην κατασκευαστική και αεροδιαστημική βιομηχανία.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:22 - 13 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.