ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιο public τα... Public- Επέκταση δικτύου με νέα καταστήματα!

01:01 - 14 Ιαν 2014 | Επιχειρήσεις
Πιο public τα... Public- Επέκταση δικτύου με νέα καταστήματα!
Kόντρα στην κρίση, η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας Public σκοπεύει να συνεχίσει την γεωγραφική της επέκταση με νέα σημεία πώλησης, πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο τον στόχο των 50 καταστημάτων. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του "R", η φετινή χρονιά θα ξεκινήσει για την εταιρεία με τρία νέα καταστήματα τα οποία θα εγκαινιαστούν στην Αλεξανδρούπολη, την Χαλκίδα και την Καρδίτσα, ανεβάζοντας έτσι το δίκτυο των καταστημάτων στα 42 σημεία πώλησης από 39 που είναι σήμερα. Τα νέα καταστήματα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν το κοινό εντός του πρώτου διμήνου.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση σχεδιάζει εκτεταμένες επενδύσεις στα τμήματα εξυπηρέτησης του κοινού- τηλεφωνικά ή μέσω internet- που λειτουργεί στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας που δέχονται.

 

Όσον αφορά την Ελλάδα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο συγκεκριμένο τμήμα απασχολούνται σήμερα 16 άτομα με το καθένα να εξυπηρετεί στη βάρδια του περί τα 160 τηλεφωνήματα –δεν περιλαμβάνονται οι απαντήσεις που δίνονται ηλεκτρονικά-  τα οποία μέσα στις γιορτές έφθαναν ακόμη και τα 240.

pub130114

Στους βασικούς στόχους της διοίκησης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση της ήδη ευρείας γκάμας προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που διαθέτει.

 

Σημειώνεται ότι ο καταναλωτής στα Public μπορεί να βρίσκει συγκεντρωμένη σε ένα πολυκατάστημα "έμπνευση και ενημέρωση" σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

publi130114

Τελευταία τροποποίηση στις 19:00 - 13 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.