ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το τσίπουρο Τσιλιλή έκανε "απόβαση" στο... Βιετνάμ

01:01 - 22 Ιαν 2014 | Επιχειρήσεις
Το τσίπουρο Τσιλιλή έκανε "απόβαση" στο... Βιετνάμ
Τσίπουρο Τσιλιλή τώρα πια και στο Βιετνάμ! Είναι η τελευταία αγορά στην οποία διείσδυσε η τρικαλινική επιχείρηση επιβεβαιώνοντας και συνάμα εντείνοντας την εξωστρεφή της πορεία. Χάρη στις εξαγωγές της, η Οινοποιία Τσιλιλή κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τα περυσινά της «νούμερα», αλλά και να παρουσιάσει και αύξηση στους τζίρους τους περί του 4%, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς.

Οι αδελφοί Τσιλιλή, Κώστας και Ευθύμιος,συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, σε πείσμα των καιρών και ήδη τα προϊόντα της Οινοποιίας εξάγονται σε όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (σ.σ. όπου προσφάτως μάλιστα έκλεισε συμφωνία και με δεύτερο αντιπρόσωπο) και εσχάτως στο Βιετνάμ!... Σημειώνεται ότι το 2013 ήταν η πρώτη χρονιά που η Οινοποιία Τσιλιλή εισήλθε στη αγορά της Κίνας και μάλιστα πετυχαίνοντας εντυπωσιακούς στόχους, κυρίως λόγω του νέου προϊόντος που λανσάρει, του BiancoNero (αφρώδης οίνος).

Οι αδελφοί Τσιλιλή δεν σταματούν εδώ, και θέτουν νέους υψηλούς στόχους για το 2014, μέχρι τα τέλη του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων 1.500 τ.μ., στη Ράξα.

 

"Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μεγαλύτερα μερίδια αγοράς τόσο στις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, όσο και της Κίνας, η οποία είναι κάτι νέο για εμάς. Με πολλή δουλειά καταφέρνουμε να καθιερώσουμε  το κρασί και το τσίπουρο, το δικό μας Ελληνικό προϊόν, σε όλο τον κόσμο" σημειώνει η διοίκηση.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

tsilili210114

Τελευταία τροποποίηση στις 20:28 - 21 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.