ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Ελβετοί ζουν τον... Mythe τους στο Pully

01:03 - 23 Ιαν 2014 | Επιχειρήσεις
Οι Ελβετοί ζουν τον... Mythe τους στο Pully
Εδώ και επτά μήνες το καφε-ρεστοράν "Mythe" έχει ανοίξει τις πόρτες του στο Pully και μαθαίνει στους Ελβετούς να προτιμούν τις σπεσιαλιτέ της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Σε συνέντευξή της σε ελβετικό περιοδικό, η ιδιοκτήτρια Μαριλένα Περιβολίδου σχολιάζει την επιχειρηματική της προσπάθεια.
Ερώτηση: Υπαρχουν πολλά είδη ελληνικής κουζίνας, εσείς ποια προτιμάτε;
Απάντηση: Η καταγωγή μου είναι απο τις Κυκλάδες, αν και ο σύζυγός μου ο Νίκος είναι απο το βορρά, τη Θεσσαλονίκη. Ετσι λοιπόν προσφέρουμε ένα συνδυασμό αυθεντικών γεύσεων απο όλες τις περιοχές. Χρησιμοποιούμε ελληνικά προϊόντα αλλά και ελβετικά
κρέατα.

Ερώτηση: Ποιές έιναι οι αγαπημένες σας συνταγές;
Απάντηση: Οι συνταγές εκείνες που απαιτούν τεχνογνωσία καθώς η προετοιμασία τους περιλαμβάνει πολλά στάδια. Δίνεται επομένως περισσότερη εμφαση στην προετοιμασία του πιάτου παρά στην παρουσίασή του. Το μενού μας περιλαμβάνει τον παραδοσιακό μουσακά, γιουβαρλάκια, κεφτέδες, ακόμα και μεζέδες, τα διάσημα αυτά ελληνικά ορεκτικά.Όλα αυτά τα πιάτα ετοιμάζονται απο εμάς με τον σπιτικό, ελληνικό τρόπο. Πρόκειται για ξεχωριστές επιλογές με  διαφορετικό μενου κάθε μέρα.
le-mythe220114
Ερώτηση: Και με τί συνοδεύουμε όλα αυτά;
Απάντηση: Διαθέτουμε μια συλλογή κρασιών απο μικρούς έλληνες παραγωγούς, χωρίς να ξεχνάμε και τα ελβετικά κρασιά.

Ερώτηση: Γιατί διαλέξατε να προσφέρετε ελληνική κουζίνα στην Ελβετία;
Απάντηση: Εχουμε αποφασίσει να καθιερωθούμε εδώ μιας και αγαπάμε και γνωρίζουμε τη χώρα αυτή εδω και πολύ καιρό. Απο την άλλη, φαίνεται οτι η ελληνική κουζίνα είναι αρκετά δημοφιλής αυτή την περίοδο παγκοσμίως. Είναι μια κουζίνα υγιής, που βασίζεται σε φρέσκα προϊόντα, χωρίς να ξεχνάμε το πανταχού παρόν ελαιόλαδο. Ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητούν οι πελάτες, έχοντας ως επιπλέον προσόν τη ζεστή ελληνική υποδοχή (φιλοξενία).
Τελευταία τροποποίηση στις 21:16 - 22 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.