ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δέσμευση για ισχυρή και σταθερή παρουσία στην Αχαΐα

14:16 - 05 Φεβ 2014 | Επιχειρήσεις
Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δέσμευση για ισχυρή και σταθερή παρουσία στην Αχαΐα
Ισχυρή και σταθερή δέσμευση αποτελεί για την Coca-Cola Τρία Έψιλον η συνέχιση της ενεργούς παρουσίας στην Αχαΐα.

Ήδη, έχει προγραμματιστεί η υλοποίηση σημαντικής επένδυσης εντός του 2014 στο εργοστάσιο του Αιγίου, μία από τις βασικότερες παραγωγικές μονάδες της όπου εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, για την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων. Συνολικά, απασχολούνται 145 εργαζόμενοι στην Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Αχαΐα και στην ευρύτερη περιοχή. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητάς της, στηρίζει σημαντικά την οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης περιοχής. Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 50 δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα τα τελευταία 4 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και Πελοποννήσου κυρίως με προσφορά προϊόντων, υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο σημαντικών τοπικών οργανισμών και φορέων, όπως η Ιερά  Μητρόπολη Πατρών, η Διεύθυνση Κοινωνικής  Πολιτικής  του Δήμου Πατρέων, Τράπεζες Τροφίμων, δήμους και εκκλησίες της περιοχής, το Νοσοκομείο Αιγίου, το ΚΑΠΗ Πάτρας, καθώς και αθλητικούς συλλόγους.

Επιπλέον, μόνο μέσα στο 2013 έχει επενδύσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες πρώτων υλών από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου για την παραγωγή των προϊόντων της, όπως χυμό πορτοκαλιού, χυμό βερίκοκο και υλικά συσκευασίας. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:48 - 05 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.