ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Λουράντος στο "R": "Στο στόχαστρο κακοποιών οι φαρμακοποιοί- Θα ζητήσουμε ψυχολογική στήριξη"

01:01 - 07 Φεβ 2014 | Επιχειρήσεις
Κ. Λουράντος στο "R": "Στο στόχαστρο κακοποιών οι φαρμακοποιοί- Θα ζητήσουμε ψυχολογική στήριξη"
Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη μέσω του "R" ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κωσταντίνος Λουράντος, ο οποίος τόνισε ότι φαρμακοποιοί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την "κρατική παράνοια"- όπως είπε- αλλά και τις κλοπές και τις ληστείες των φαρμακείων- είτε σε είδος είτε σε χρήμα- που αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να μπει φρένο στο φαινόμενο, επισκέφθηκε πρόσφατα τη ΓΑΔΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Λουράντος αποκάλυψε στο  "R" ότι σε σχέση με πέρυσι, ο αριθμός των "τρομοκρατικών" ενεργειών κατά των επιχειρήσεων του κλάδου έχει τριπλασιαστεί, ενώ σαφώς το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα συνοικιακά φαρμακεία. Υπενθύμισε, δε, ότι από πέρυσι έχει ξεκινήσει η έξαρση του φαινομένου, ενώ υπήρξαν και θύματα.

farmakeio060214

Στη συνάντηση δε που είχε με τους αρμόδιους φορείς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, αναφέρθηκε εκτενώς στα πολυάριθμα πια κρούσματα, στις περιοχές των Αθηνών που κατά βάση πλήττονται, ενώ τόνισε ότι "Έλληνες είναι αυτοί που κατά βάση επιδιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες".

 

"Το ζήτημα είναι τόσο σοβαρό", μας ανέφερε ο ίδιος, που σκοπεύει την προσεχή Δευτέρα στο πλαίσιο της έκτακτης γενικής συνέλευσης που έχει συγκλιθεί από τον Σύλλογο να θέσει θέμα αναγκαιότητας μαθημάτων ψυχολογικής αντιμετώπισης των κακοποιών από τους φαρμακοποιούς και κυρίως τις γυναίκες που κατά βάση απασχολούνται στον κλάδο.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 22:02 - 06 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.