ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Kορρές στη Λατινική Αμερική με οδηγό την Avon

09:15 - 11 Φεβ 2014 | Επιχειρήσεις
Τη σύναψη συμφωνίας με την ελληνική εταιρεία Korres Natural Products, του φαρμακοποιού Γιώργου Κορρέ ανακοίνωσε από τη Νέα Υόρκη, η Avon.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ελληνική εταιρεία δίνει στην Avon το αποκλειστικό δικαίωμα για την ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία των προϊόντων Κορρέ στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με την Avon, η μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες αγορές της Λατινικής Αμερικής στις οποίες δραστηριοποιείται η Κορρές και δίνει στην Avon την επιλογή να αποκτήσει όλα τα πνευματικά δικαιώματα για τα προϊόντα Κορρέ στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Avon Products, Sheri McCoy, δήλωσε “η Λατινική Αμερική είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά ομορφιάς και ένα σημαντικό συστατικό του χαρτοφυλακίου της Avon. Μέσω αυτής της στρατηγικής συμμαχίας, μπορούν να αξιοποιήσουν το εκτεταμένο δίκτυο και τις δυνατότητες της Avon για να φέρει το εμπορικό σήμα και τα προϊόντα KORRES σε περισσότερες γυναίκες σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική”.

Από την πλευρά του ο Έλληνας επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές σχολίασε, » Αισθανόμαστε ότι υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία για εμάς. Η Avon είναι ένας στρατηγικός εταίρος που μπορεί να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Λατινική Αμερική είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική μονάδα της Avon, και αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ των εσόδων της εταιρείας. Με σχεδόν 11 δισ. δολάρια ετήσια έσοδα, η Avon είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας παγκοσμίως στις απευθείας πωλήσεις, με περισσότερους από 6 εκατομμύρια ενεργούς ανεξάρτητους αντιπροσώπους και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:44 - 11 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.