ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διημερίδα Καταστημάτων Nokia Care

13:33 - 27 Φεβ 2014 | Επιχειρήσεις
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο συζητήσεων των ιδιοκτητών καταστημάτων Nokia Care,στο ξενοδοχείο The Met της Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ομιλίες από στελέχη της NOKIA, της MICROSOFT, της LOGICOM και της T4U σχετικά με τα νέα προϊόντα της NOKIA, τις εμπορικές προτεραιότητες της εταιρείας, την πορεία της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία χρόνια αλλά και τις εξελίξεις που προβλέπεται να ακολουθήσουν.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στο FORUM των NOKIACARE, των επίσημων και εξειδικευμένων καταστημάτων της ΝΟΚΙΑ, αναδείχτηκε το έργο και οι δράσεις της επιτροπής NOKIA CARE GR, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των αντιπροσώπων και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα επιτυχής, καθώς επήλθε η στοχοθετημένη ενημέρωση, εκπαίδευση, ανταλλαγή απόψεων και το σημαντικότερο η λήψη αποφάσεων για την κοινή πορεία του δικτύου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών καταστημάτων και της επιτροπής NOKIA CARE GR. Η επιτροπή ελπίζει στην εδραίωση της εκδήλωσης ως θεσμού, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα, για την χάραξη κοινής πορείας των αντιπροσώπων και της ενίσχυσης της εταιρικής εικόνας της NOKIA στην αγορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.