ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανέωση Συνεργασίας Κτήματος Κυρ Γιάννη και Β.Σ. Καρούλιας

12:29 - 17 Μαρ 2014 | Επιχειρήσεις

Τα αγαπημένα κρασιά του κτήματος Κυρ Γιάννη είναι κορυφαίας ποιότητας και αποτελούν αδιαμφισβήτητα εξαιρετική επιλογή για τους οινόφιλους καταναλωτές. Αποσπούν δε εγκωμιαστικές κριτικές από τους πλέον απαιτητικούς γευσιγνώστες, καθώς και βραβεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ανανέωση της συμφωνίας έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχημένη πορεία της συνεργασίας, που ξεκίνησε το 2004 και συνεχίστηκε με ανοδικές πωλήσεις και λανσαρίσματα νέων ετικετών.  Σημείωσε δε το 2013, την καλύτερη χρονιά, χάρη στις συνδυασμένες προσπάθειες του Κτήματος και των Τμημάτων  Οίνου και Πωλήσεων της εταιρείας Καρούλιας.

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ.Καρούλιας ανέφερε:

¨Για το κτήμα Κυρ Γιάννη δεν μπορώ να πω πολλά γιατί τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα λένε οι καταναλωτές καθημερινά με την προτίμησή τους.  Για αυτό τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ακόμη εντονότερα για να προσφέρουμε στον καταναλωτή που μας τιμά, ακόμη ποιοτικότερα προϊόντα σε λογικές τιμές.¨

Ο κ. Στέλιος Μπουτάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Κυρ-Γιάννης σχολίασε:

«Όταν, πριν δέκα χρόνια, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Β. Σ. Καρούλιας, ανοίξαμε ένα νέο κεφάλαιο στην εμπορία των κρασιών στην Ελλάδα.  Σήμερα, η ανανέωση της συνεργασίας μας έρχεται να επισφραγίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία και να θέσει τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη. 

Μέσα από την βαθιά κρίση που ζούμε, το ζητούμενο είναι να βρούμε τις ευκαιρίες, να δουλέψουμε πιο σκληρά και αποτελεσματικά, και να συνεχίσουμε ανοδικά την πορεία μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:35 - 17 Μαρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.