ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΒ: Ετοιμάζει "βαλίτσες" για την αχανή αγορά της Κίνας

01:01 - 21 Μαρ 2014 | Επιχειρήσεις
ΣΕΒ: Ετοιμάζει "βαλίτσες" για την αχανή αγορά της Κίνας
Να διεισδύσει την αχανή αγορά του 1,3 δις καταναλωτών ετοιμάζεται ο ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, ο οποίος συνδιοργανώνει επιχειρηματική αποστολή σε Χόνγκ-Κόνγκ, Καντώνα, Σαγκάη και Πεκίνο, σε συνεργασία με το Ελληνο-Κινεζικό Επιμελητήριο, το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, από τις 17 έως τις 24 Μαΐου.

Η αποστολή πραγματοποιείται σε συνέχεια των ενημερωτικών ημερίδων που συνδιοργάνωσε ο ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων τον Ιανουάριο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από κοινού με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο και τους παραπάνω φορείς, οι οποίες ανέδειξαν τις μεγάλες δυνατότητες πρόσφορης δραστηριότητας, τόσο στην αγορά του Χόνγκ Κόνγκ που αποτελεί σημαντικό κέντρο διεθνούς εμπορίου στην Ασία, όσο και στην αχανή Κινεζική αγορά των 1,3 δις καταναλωτών.

china200314

Αποκλειστικός στόχος της επίσκεψης στις ανεπτυγμένες αυτές ασιατικές αγορές είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να έχουν επαφές και συζητήσεις με εταιρίες του Χόνγκ Κόνγκ και της Κίνας για να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές ή να διερευνήσουν δυνατότητες joint-ventures με τοπικούς εταίρους.

 

Για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή της, η αποστολή θα περιορισθεί σε 20 συμμετέχοντες και θα επικεντρωθεί στους τομείς τροφίμων-ποτών, δομικών υλικών, χημικών-φαρμακευτικών-καλλυντικών, αλλά και οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης, ενέργειας, τουρισμού, real estate. Η αποστολή έχει σχεδιασθεί με περιεκτικό και συνοπτικό πρόγραμμα και θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό, ώστε ο κάθε συμμετέχων να πραγματοποιήσει ικανό αριθμό επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β.

 

Για το λόγο αυτό, υπάρχει στενή συνεργασία με το Προξενείο στο Χόνκ Κόνγκ και τα Γραφεία ΟΕΥ στη Σαγκάη και στο Πεκίνο, καθώς και με τα αντίστοιχα τοπικά Επιμελητήρια Hong Kong Chamber και China Council for Promotion of Trade and Investment.

ch200314

Τελευταία τροποποίηση στις 18:47 - 20 Μαρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.