ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mεγάλη Πέμπτη "προσγειώνεται" στο Μακεδονία η πρώτη πτήση της Transavia

08:32 - 11 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Mεγάλη Πέμπτη "προσγειώνεται" στο Μακεδονία η πρώτη πτήση της Transavia
Ενισχύεται το "προφίλ" της Θεσσαλονίκης, "Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας" για το 2014.- Η ανταπόκριση των επιβατών έχε ξεπεράσει τις προσδοκίες.- Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται από την Transavia ως ο νέος ελκυστικός προορισμός.

Η έναρξη των πτήσεων ανακοινώθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ανάμεσα στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και το Γενικό Διευθυντή της Transavia, Bruno Van Der Linden.Η Transavia είναι μία εταιρεία χαμηλού κόστους, που ήδη για το καλοκαίρι έχει προγραμματίσει 5.500 πτήσεις προς την Ελλάδα, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό, σε μία χρονιά που η Θεσσαλονίκη διαδραματίζει και το ρόλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας.
Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Bruno Van Der Linden σημείωσε ότι η μέχρι στιγμής ανταπόκριση των επιβατών έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες. «Είναι κομβικής σημασίας η συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης ώστε να σταλεί ένα καθαρό μήνυμα. Πιστεύω ότι το κέρδος από ανάλογες κινήσεις είναι αμφίδρομο και θα επιδιώξουμε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία» ανέφερε.
Ήδη η Θεσσαλονίκη προβάλλεται από την Transavia ως ο νέος ελκυστικός προορισμός, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του ότι «στηρίζουμε όλες τις σοβαρές προσπάθειες, που ενισχύουν την εξωστρέφεια της πόλης και κινούμαστε με σταθερά βήματα προς το στόχο μας, να κάνουμε δηλαδή τη Θεσσαλονίκη γνωστή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους από όλον τον κόσμο».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:50 - 11 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.