ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάει Τρίκαλα η Η&Μ;

16:33 - 14 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Πάει Τρίκαλα η Η&Μ;
"Πόστο" και στα Τρίκαλα ακούγεται ότι βρήκε η γνωστή αλυσίδα ρούχων Η&M, προκειμένου να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη πόλη.

Όπως λέγεται η H&M  πάλευε δύο χρόνια να "αγκαζάρει" ένα συγκεκριμένο ακίνητο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Ωστόσο το γεγονός ότι το κτίριο ανήκει σε πολλούς κληρονόμους, αλλά και το ότι υπήρχαν ασάφειες αναφορικά με το τι παρεμβάσεις θα μπορούσαν να γίνουν πήγε την όλη διαδικασία πίσω. Το κτίριο, εδώ και μερικούς μήνες, έχει περάσει στη διαχείριση μεγάλης εταιρείας, η οποία δύναται πλέον να ενοικιάσει σε τρίτους.

 

Πηγές αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία κι έτσι τα H&M,μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ενδυμάτων παγκοσμίως... φτάνει στα Τρίκαλα.

Εν τω μεταξύ, μόλις πριν μερικές ημέρες η σουηδική πολυεθνική εγκαινίασε ένα ακόμη κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και μόλις προ διμήνου απέκτησε καινούργιο κατάστημα και στη Πάτρα. Η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να συνεχίσει την επεκτατική της πολιτική και στο μέλλον, εγκαινιάζοντας κατά βάση καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της επαρχίας. 

 
Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 28 καταστήματα σε οχτώ πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Πάτρα και Κομοτηνή.
 
Δέσποινα Καραγιαννοπούλου
Τελευταία τροποποίηση στις 00:39 - 15 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.