ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pepsico HBH: Μετακομίζει σε Ν. Ερυθραία και Άγ. Στέφανο- Σκέψεις να πουλήσει τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί

15:56 - 15 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Pepsico HBH: Μετακομίζει σε Ν. Ερυθραία και Άγ. Στέφανο- Σκέψεις να πουλήσει τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί
Συνεχίζοντας τις προσπάθειες λειτουργικής βελτιστοποίησης η διοίκηση της Pespico HBH στην Ελλάδα αποφάσισε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "R", τη μεταφορά των διοικητικών λειτουργιών και των δραστηριοτήτων logistics από το Κορωπί, ενώ εξετάζει την πώληση των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν σε νέα γραφεία στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας και στις εγκαταστάσεις της Tasty Foods στον Άγιο Στέφανο. Πρόκειται για μια στρατηγική απόφαση που αναμένει να τη βοηθήσει οργανωτικά, σε ζητήματα όπως η επικοινωνία μεταξύ των μονάδων, η λήψη αποφάσεων, η κεντρική επισκόπηση των λειτουργιών κ.α. 

 pepcic160414

Ο στόχος που έχει θέσει η εταιρεία για το 2014 και για το μέλλον ευρύτερα, είναι να επενδύσει και να εστιάσει ακόμη περισσότερο στα επώνυμα προϊόντα, να προσφέρει καινοτομίες στους καταναλωτές και να ενισχύσει την παραγωγικότητα σε όλα τα τμήματα της εταιρίας. Επιπλέον, να δώσει έμφαση στην προμήθεια των πρώτων υλών από τους παραγωγούς.

 

Ήδη, για την παραγωγή χυμών πορτοκαλιού και ροδάκινου, οι προμήθειες προέρχονται αποκλειστικά από την ελληνική γη, από την Πελοπόννησο και την Μακεδονία αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, προμηθεύεται ένα μεγάλο ποσοστό πατάτας (άνω του 50%) από Έλληνες παραγωγούς για τα Lay’s. Στο πλαίσιο αυτό στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση των προγραμμάτων συμβολαιακής γεωργίας.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 10:24 - 16 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.